Nusfalau

Stichting Nijverdal helpt Nusfalau

Home

Nieuws

Nusfalau

RoemeniŽ

Projecten

Reisverslagen

Oproepen

Contact

ANBI

AVG

Reisverslagen

juli 2019
Van 20 tot en met 25 juli ging een groep jongeren samen met enkele volwassenen naar Nusfalau. Daar sliepen ze bij gastgezinnen. Samen met de Roemeense jeugd die in 2018 Nijverdal bezocht, hebben ze het molengebouw van een nieuw likje verf voorzien. Klik hier voor een korte impressie (credits Laura Wevers)..

september 2018
Van 1 t/m 6 september 2018 was er een groep van 15 personen uit Nusfalau op bezoek in Nijverdal. Ze werden ondergebracht bij gastgezinnen. Klik hier voor meer informatie over dat bezoek.

mei 2017
Ter gelegenheid van de viering van 500 jaar reformatie had ds.
Szőnyi Levente Nijverdallers uitgenodigd om dit in Nusfalau te komen vieren. Klik hier voor een reisverslag.

augustus 2014
Ter gelegenheid van de opening van het badhuis voor de zigeunerbevolking gingen een aantal mensen vanuit Nijverdal naar Nusfalau. Klik hier voor een reisverslag van Joost en Wout Harting.

juni 2014
Van woensdag 18 juni tot en met maandag 23 juni is een grote groep boeren uit Nusfalau op bezoek geweest in Nijverdal. Zij logeerden bij diverse gastgezinnen. Het bestuur van de stichting had geregeld dat zij allerlei boerenbedrijven in Nederland konden bekijken. Ook bezocht men bedrijven op het gebied van de landbouwmechanisatie en tuinaanleg. Klik hier voor een verslag. …ťn van de deelnemers heeft ook een reisverslag geschreven.

augustus 2013
Lees hier het reisverslag van de familie Harting van hun minivakantie in Nusfalau en omgeving.

juni 2013
Lees hier een algene impressie van de feestelijkheden rond het 800-jarige bestaan van Nusfalau.

juni 2013
Lees hier het reisverslag van Bert Jansen ter gelegenheid van het 800-jarige bestaan van Nusfalau.

juni 2013
Lees hier het reisverslag van Johan en Wilma Berendijk ter gelegenheid van het 800-jarige bestaan van Nusfalau.

mei 2012
Lees hier het reisverslag van Wim Brinkhuis en Ank Heemskerk.

april-mei 2012
Van 28 april tot en met 4 mei 2012 bezochten de familie De Gooijer en Ria op den Dries Nusfalau. Klik hier voor het reisverslag.

februari 2012
Van 3 tot en met 6 februari 
2012 heeft het voltallige bestuur Nusfalau bezocht om daar de activiteiten voor het komende jaar te bespreken. Klik hier voor het verslag van Dick Harting.

november 2011
Van 18 tot 23 november hebben leden van het RoemeniŽcomitť Bergentheim een bezoek gebracht aan onder andere Nusfalau. Lees hier het verslag van Gerrit ten Brinke.

juni 2011
Van donderdag 2 juni (Hemelvaart) tot en met maandag 6 juni bezochten twee dansgroepen uit Nusfalau Nijverdal. Klik hier voor een verslag. 

februari 2011
Klik hier om het verslag te lezen van een transport naar RoemeniŽ door Jan Berents en Gerhard Gerrits.

september 2010
Van vrijdag 3 tot en met woensdag 8 september 2010 hebben tien mensen uit Nijverdal Nusfalau bezocht. Hoogtepunt van deze reis was de officiŽle opening van het uitvaartcentrum. Verder werden natuurlijk alle projecten bezocht die de laatste jaren zijn gerealiseerd en de projecten waaraan momenteel nog wordt gewerkt. Klik hier voor het reisverslag van Jan en Betty Vossebelt.

juni 2010
Begin juni bracht Tonnie Borkent een bezoek aan de plaatselijke bakker in Nusfalau, van de familie Nemmes. Klik hier voor het verslag.