Reisverslag bezoek familie De Gooijer en Ria op den Dries aan Nusfalau van 28 april tot en met 4 mei 2012

Van 28 april tot 4 mei zijn wij met z’n zessen naar Nusfalau geweest. We vertrokken zaterdag 28 april om 6.00 uur en kwamen zondag 29 april om 15.00 uur aan.

Eerst zijn we naar Emma en Janos gegaan om de sleutel op te halen. Daarna gingen we naar het gastenhuis. Dit zag er allemaal netjes uit. Toen we alles hadden uitgepakt en we allemaal een douche hadden genomen ging we weer terug naar Emma en Janos. Hier hebben we ’s avonds wat gegeten. Na het eten kwamen als verassing voor ons de vier meiden die vorig jaar bij ons hadden geslapen langs samen met hun moeders. Dit was erg leuk en gezellig.

Op 30 april moesten wij om 9.00 uur verzamelen voor het huis van Emma en Janos. We zijn toen naar de pelgrimskerk, de orthodoxe kerk en de evangelische kerk geweest. Dit was allemaal erg indrukwekkend om te zien. Tussen de middag hebben we gegeten bij Erika. Na het eten hebben we ons nog even opgefrist. Om 3 uur moesten we weer bij Erika zijn want we zouden gaan paardrijden. Na het paardrijden hebben we wat gegeten bij Brigitte. Na het eten hebben we bij Emma en Janos koffie gedronken. Daarna hebben we nog even rustig gezeten bij het gastenhuis.

Op 1 mei moesten we ’s ochtends om 9.00 uur verzamelen. We moesten toen drie uur rijden naar The Bears Cave. Dit is een soort druipsteengrot. Het was erg mooi om te zien. 

Berengrot

Daarna zijn we nog naar een museum geweest. In dit museum kon je zien wat ze vroeger aan hadden en hoe het vroeger ging. ’s Avonds hebben we na koffie the hebben gedronken bij Levi wat gegeten bij Gabi.

Op 2 mei moesten we om 10.00 uur verzamelen bij Emma en Janos. We gingen toen naar een stuwmeer. Hier had je een heel erg mooi uitzicht. Op de terug reis zijn we nog naar hadoien geweest.

Al met al een indrukwekkende week waar we terug in de tijd zijn geweest. Boeren doen nog veel landwerk met het paard en de trekkers zijn te vergelijken met de trekkers die wij hadden in 1970.

Familie De Gooijer en Ria op den Dries.